Bestellen

U weet het ondertussen: TNL is bedoeld voor leerlingen die stagneren op de AVI niveaus tot en met E4. Hoe eerder wordt begonnen, hoe hoger het eindniveau en hoe kleiner de emotionele problemen.

De materialen van de methode TNL worden gedistribueerd door Visiria Uitgeversmaatschappij. Hieronder kunt u meteen naar de betreffende webshop gaan om ze te bestellen. Voor scholen kan dat ook op rekening.

Er zijn een paar opmerkingen te maken:

Met het Startpakket haalt u een selectie van TNL materialen in huis. U kunt daarmee goed beoordelen of TNL geschikt is voor uw situatie en daar een oplossing kan bieden. Als u de aanschaf van dit pakket redelijk snel laat opvolgen door de aanschaf van het Basispakket TNL en (minimaal) de eerste dolle drietjes delen, dan verrekenen we deze aanschaf volledig. U krijgt dan later de aanvullende materialen toegestuurd om het Basispakket en dolle drietjes 1 en 2 helemaal compleet te maken. (De gehanteerde verrekeningstermijn: 6 maanden.)

Achteraf aanvullen – extra sets leesdelen – bijzondere situaties

Natuurlijk wil er binnen een school ook wel eens iets mis gaan. Een zoekgeraakt deeltje, een missende handleiding, of een paar ontbrekende bladen in de kopieermappen. We horen het allemaal regelmatig. We zijn u graag van dienst om de methode weer compleet te krijgen! Ook kunt u extra deeltjes of mappen bijbestellen, als u dat zou willen. “Bestel” in deze situaties altijd eerst even de “Offerte”. We zoeken dan overleg met u en geven vrijblijvend aan hoe we het voor u kunnen oplossen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor overleg of eerst een e-mail sturen!

Ga hier naar de webshop om te bestellen: NAAR DE WEBSHOP